AIESEC: Ako sa po štúdiu uplatniť na trhu práce?

29.04.2011 Celý región

BRATISLAVA 29. apríla (WBN/PR) - Tisícky absolventov končia každoročne univerzitné štúdium. Nie každý sa zamestná v oblasti, ktorú vyštudoval. Študenti často nepoznajú svoju cenu na pracovnom trhu a nie sú prakticky pripravení do budúcej práce. Konferencia Talents of Tomorrow chce zlepšiť orientáciu na pracovnom trhu u mladých ľudí. Na podnet organizácie AIESEC sa v dňoch 6.- 7. mája stretnú predstavitelia spoločností a univerzitní študenti v bratislavskom Hoteli Plus.

Konferencia Talents of Tomorrow 2011 existuje, ako jeden z dlhodobo úspešných projektov medzinárodnej organizácie AIESEC, na Slovensku už 4 roky. V dňoch 6.–7. mája 2011 sa v Hoteli Plus v Bratislave stretnú talentovaní študenti vysokých škôl ekonomického, technického a manažérskeho zamerania s poprednými slovenskými spoločnosťami. Hlavným cieľom tejto jedinečnej konferencie je pomôcť návštevníkom zorientovať sa na trhu práce a konzultovať ich konkrétne možnosti uplatnenia v úzkom kruhu profesionálov. Delegátom konferencie je poskytnutá unikátna možnosť stretnúť sa s predstaviteľmi takých významných slovenských firiem ako Západoslovenská energetika, Accenture, Kraft, Navigácia v povolaní, P&G, Synergie a Tesco.

Počas dvoch dní je program konferencie rozdelený na prezentácie, workshopy a prípadové štúdie vedené rečníkmi priamo z odboru. Vystúpi Marek Gešo, marketingový riaditeľ z Accenture, Pavol Krúpa, podnikateľ z Arca Capital, Peter Krištofovič ako podnikateľ za Salve Investment a Vanda Šinková , HR manažér pre PriceWaterhouseCoopers. Účastníci uplatnia ich doterajšie skúsenosti, zručnosti a vedomosti. Budovanie sietí a cenných biznis kontaktov s firmami je súčasťou networking večere.

Študenti a absolventi sa môžu na konferenciu zaregistrovať do stredy 4.mája 2011 na stránke www.talents.sk. Na konferenciu je na základe registrácie vybratých 80-100 študentov 3.-4. ročníkov vysokých škôl a absolventi. Poplatok za oba dni konferencie je symbolických 21 Euro. Zahŕňa obed a očerstvenie pre účastníkov, networking večeru a uvítací balíček.

Viac informácii na: www.talents.sk, www.aiesec.sk
 

Vyberte región